Even voorstellen

Mijn naam is Sandra Wissink Arisman. Geboren en getogen in Oosterbeek, onder de rook van Arnhem. Al vanaf mijn vroege jeugd ben ik veel met sport bezig. Vanaf mijn zesde jaar turnde ik fanatiek en niet onverdienstelijk. In deze zeer disciplinaire sport word je, hoe jong je ook bent, al heel snel duidelijk dat lichamelijk fit zijn en blijven een absolute must is om op topniveau te kunnen presteren. Hier is bij mij de kiem gelegd voor mijn fascinatie voor de werking van het menselijk lichaam, de enorme mogelijkheden die het biedt en het vermogen van het lichaam om zich aan te passen aan de arbeid die geboden wordt.

Naast de turnsport liep parallel de paardensport. Al vanaf jonge leeftijd werd er wekelijks gereden. Veel buiten, alleen of samen met anderen. Rode draad was hier wel de zelfredzaamheid. Hierdoor wordt je snel wijs. De basis voor de dressuur is gelegd door Carel Eijkenaar, gevolgd door (veel later) Jan Oortveld.  In mijn vakanties was ik begeleidster bij ponykampen. Na mijn verhuizing naar Didam hebben vele paarden bij mij thuis op pension gestaan. Op dit moment heb ik zelf 2 paarden, Abel en Zafira. Abel is 27 jaar oud, en staat van zijn welverdiende pensioen te genieten. Zafira is 12 jaar en hiermee ben ik druk aan het rijden (dressuur).

Buiten mijn baan voor de Gemeente Arnhem als Taxateur onroerend goed wilde ik graag meer werk maken van de bovenstaande 2 hobby’s. In 2014 ben ik daarom begonnen met de opleiding tot gecertificeerd sportmasseur bij de NGS. Dit als voortraject voor de opleiding tot Jack Meagher sporttherapeute, beter bekend als Happy Athlete masseur. Juist omdat de opleiding tot Happy Athlete masseur een vooropleiding vereist, was mijn interesse gewekt. Ik wilde graag goed onderbouwd aan de slag. En de vooropleiding tot NGS sportmasseur geeft de juiste basis. Met de diploma’s voor beide opleidingen op zak ben ik er zeker van dat ik iedereen gefundeerd van advies kan voorzien, en dat ik de paarden op een juiste manier kan behandelen.